Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Μένει ο Μέλμπεργκ!


Η τεράστια εκτίμηση που έχει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στο πρόσωπο του Όλαφ Μέλμπεργκ ήταν καθοριστική για την παραμονή του Σουηδού στο ερυθρόλευκο λιμάνι. Ο Μέλμπεργκ όπως όλα δείχνουν συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για την επέκταση του συμβολαίου του και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται ξανά για λογαριασμό του Ολυμπιακού.


Τον Σουηδό αμυντικό έχουν προσεγγίσει πολλές μικρομεσαίες ομάδες της Premier League αλλά όπως όλα δείχνουν ο Μέλμπεργκ θα προτιμήσει τον Ολυμπιακό. Βέβαια καθοριστική ήταν η συμβολή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην επέκταση το συμβολαίου του 34χρονου αμυντικού, μιας και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν ήθελε να χάσει και τους δύο πυλώνες της πετυχημένης άμυνας των δύο τελευταίων ετών.

Θυμίζουμε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα επιστρέψει στα γήπεδα στις αρχές του 2013 και η απουσία του θα είναι τεράστιο πλήγμα για τον Ολυμπιακό. Βέβαια έχουν αποκτηθεί ο Σιόβας και όπως όλα δείχνουν και ο Μανωλάς θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα την 1η Ιουλίου. Έτσι ο Ζαρντίμ καλείται να επιλέξει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Αβραάμ σε αυτό το διάστημα απουσίας του. Ας μην ξεχνάμε και τον Παπάζογλου ο οποίος δηλώνει έτοιμος να προσφέρει και βοηθήσει την ομάδα του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.