Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Θέλει να κλείσει την καριέρα του στη Μαδρίτη ο Κριστιάνο Ρονάλντο






Με δηλώσεις του στο goal.com ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε ότι θέλει να κλείσει την  καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από τους πρωταθλητές Ισπανίας.


Ο 27χρονος Πορτογάλος έκανε το παγκόσμιο ρεκόρ όταν υπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2009 έναντι 94 εκατομμυρίων ευρώ αφήνοντας τη μέχρι τότε ομάδα του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Φέτος απέδειξε την αξία του, πετυχαίνοντας 60 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις για το 2011-12  κατακτώντας τον πρώτο του πρωτάθλημα με τη φανέλα των μερένχες.

Τον περασμένο μήνα, ο Ρονάλντο αρνήθηκε να δεσμεύσει το μέλλον του στην ισπανική πρωτεύουσα , αλλά τώρα δηλώνει ότι δεν μπορεί να φανταστεί τον  εαυτό του να παίζει για άλλο σύλλογο.
 

 «Αν ήταν στο χέρι μου, θα ήθελα να μείνω στη Μαδρίτη μέχρι το τέλος της καριέρας μου", είπε στη Marca. "Αλλά αυτό δεν εξαρτάται από μένα ..."

Ο Πορτογάλος διεθνής μίλησε επίσης για την απόλαυση του να δει τον Ζοζέ Μουρίνιο 
μέχρι το 2016 -τουλάχιστον- στο πάγκο των πρωταθλητών Ισπανίας. 

" Ήταν τέλεια, είμαι χαρούμενος γι 'αυτό. Ένας σύλλογος όπως η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να έχει ένα κορυφαίο προπονητή όπως ο Μουρίνιο. Αυτός πρέπει να είναι εδώ. "Είναι σαφές ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα κερδίσει περισσότερους  τίτλους, με τον Μουρίνιο στον πάγκο της."
 Ο Ρονάλντο πιστεύει ότι βρίσκεται σε καλυτερη  θέση από το αστέρι της Βαρκελώνης Λιονέλ Μέσι για να κατακτήσει το διάσημο βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς. 

  
"Δεν θέλω να σκεφτώ πάρα πολύ για αυτό, αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ ότι νιώθω μεγάλη συγκίνηση με το γεγονός ότι μπορώ να  κερδίσω, γιατί είναι το όνειρο κάθε παίκτη. Η Χρυσή Μπάλα είναι το αποκορύφωμα για έναν παίκτη, αλλά δεν είμαι αυτός που θα ψηφίσει, έτσι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να περιμένω. Αλλά θα είμαι ειλικρινής: Νομίζω ότι είμαι σε πολύ καλή θέση για να κερδίσω, ή τουλάχιστον να ψηφιστώ ότι είχα μια φανταστική σεζόν. Και άλλοι παίκτες στη Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύουν ότι δικαιούμαι να κερδίσω τον τίτλο."

Ο Πορτογάλος επίσης σχολίασε για την κατάσταση του συμπατριώτη του Φάμπιο Κοεντράο, ο οποίος υπήρξε στόχος της κριτικής από τους υποστηρικτές της Ρεάλ Μαδρίτης όπου ήρθε
πέρυσι από την Benfica αντί  30 εκατομμυρίων δολαρίων.

"Νομίζω ότι οι οπαδοί ήταν λίγο άδικοι απέναντί ​​του, αλλά έτσι  ακριβώς είναι οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης απαιτητικοί. Το πρώτο έτος είναι πάντα το πιο δύσκολο, αλλά αυτός είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο. Οι καλοί παίκτες πάντα επιτυγχάνουν."
 

Aς απολαύσουμε τον  Κριστιάνο Ρονάλντο εν δράση:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.