Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Kόκκινος διάβολος ο Καγκάουα

Την απόκτηση του Σίνζι Καγκάουα από την Ντόρτμουντ ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ενημέρωσε πως το μόνο που απομένει είναι να περάσει ο παίκτης από ιατρικές εξετάσεις και να πάρει άδεια εργασίας.

Τη μεταγραφή του Σίνζι Καγκάουα από την Ντόρτμουντ ολοκλήρωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Οι "κόκκινοι διάβολοι" βρίσκονταν τον τελευταίο καιρό σε διαρκείς διαπραγματεύσεις με τους πρωταθλητές Γερμανίας, η χρυσή τομή βρέθηκε και ο 23χρονος αποκτήθηκε.

Ο Καγκάουα ήταν εδώ και καιρό στο στόχαστρο της Γιουνάιτεντ με τον Σερ 'Αλεξ Φέργκιουσον να πηγαίνει για να τον δει από κοντά στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας. Ο ίδιος ο παίκτης επιθυμούσε διακαώς τη μετακίνησή του στην ομάδα του Μάντσεστερ και τελικά το θέλημά του έγινε πραγματικότητα.
Πλέον το μόνο που απομένει είναι να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να πάρει άδεια εργασίας, όπως επιβεβαίωσε ο σύλλογος με την ακόλουθη ανακοίνωση:
"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσει πως συμφώνησε με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και τον Σίνζι Καγκάουα για τη μεταγραφή του στο σύλλογο.
Το μόνο που απομένει είναι να περάσει ο παίκτης από ιατρικές εξετάσεις και να πάρε άδεια εργασίας. Αυτές οι διαδικασίες θα έχουν ολοκληρωθεί ως το τέλος του Ιουνίου".

 Αναδημοσιεύτηκε από sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.