Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ίσως ο πιο τρελός συλλέκτης...











 Ο Νικ Γουόρικ είναι σίγουρα ο πιο τρελός οπαδός στον πλανήτη καθώς έχει στη συλλογή του 194 φανέλες εθνικών ομάδων και του λείπουν μόνο 15 για να ολοκληρώσει τη συλλογή του. Διαβάστε την απίστευτη ιστορία του!


Όταν ο 36χρονος Νικ Γουόρικ από το Πιτέρμπορο της Αγγλίας αγόρασε τη φανέλα που φόρεσε η Εθνική Αγγλίας στο Μουντιάλ του 1998 αποφάσισε ότι εκείνη θα ήταν και η πρώτη στην τεράστια συλλογή που σκόπευε να δημιουργήσει.
Από τότε πέρασαν δύο ολόκληρα χρόνια και τώρα έχει στην κατοχή του 194 (!) φανέλες, για τις οποίες χρειάστηκε να ξοδέψει για να τις αποκτήσει 20.000 λίρες.
 
"Ουσιαστικά ξόδεψα όλους τους μισθούς μου για ποδοσφαιρικές φανέλες", αποκάλυψε στην αγγλική "Daily Star" ο Γουόρικ, τονίζοντας ότι αυτή που του στοίχισε περισσότερο (250 λίρες) ήταν του Σάο Τομέ και Πρίντσιπε, μικρό ανεξάρτητο αρχιπέλαγος της δυτικής Αφρικής.

Μεταξύ των φανελών που ψάχνει ακόμα είναι εκείνες της Συρίας, της Υεμένης, του Κονγκό και της Εριτρέα, ενώ εκείνη που τον "δυσκόλεψε" περισσότερο μέχρι να την αποκτήσει ήταν της Ουγκάντα.
Πλέον, ο Γουόρικ απέχει 15... φανέλες από το απόλυτο, με την αγαπημένη του φανέλα να είναι της Αγγλίας "επειδή από εκεί ξεκίνησαν όλα" όπως χαρακτηριστικά αναφέρει...

πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.