Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Μόνο ταμείο...

Καλημέρα φίλοι μου ταμείο εχθές αφού είχαμε 3/3 και όπως και προχθές το gatos365.blogspot.com μοίρασε χρήμα... Σήμερα ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική του Euro μιας και ξεκινάει και ο τελευταίος όμιλος με Γαλλία, Αγγλία, Ουκρανία και Σουηδία. Πάμε να δούμε τις αναλύσεις των παιχνιδιών.


Γαλλία - Αγγλία - 2-3 τέρματα (1,70 ΟΠΑΠ)

Οι τρικολόρ με τον Λοράν Μπλαν στον πάγκο τους δεν θυμίζουν σε τίποτα εκείνο το συνονθύλευμα της ομάδας του Μουντιάλ 2010 που είχε τερματίσει χωρίς πόντο τελευταία στον όμιλο. Η φετινή ομάδα είναι φρέσκια με τρεξίματα αλλά το κυριότερο χαρακτηριστικό της είναι το δέσιμο που έχει. Πιστεύω ότι είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και σίγουρα θα φτάσει ψηλά. Οι Άγγλοι από την άλλη μεριά είναι μια ομάδα με πολύ γρήγορα άκρα (Γουόλκοτ, Τσάμπερλέιν) και σίγουρα αναμένεται να δημιουργούν πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Η πρόταση μου σε αυτό το ματς θα είναι τα 2-3 τέρματα μιας και περιμένω να ανοίξει το σκορ αφού μιλάμε για δύο ομάδες με καλή επίθεση.


Ουκρανία - Σουηδία - 2 (2.90 Interwetten)

Oι διοργανωτές Ουκρανοί πιστεύω ότι είναι ο αδύναμος κρίκος του 4ου ομίλου, μιας και το ρόστερ τους απαρτίζεται από άπειρους παίχτες με περιορισμένες δυνατότητες. Για παράδειγμα στην επίθεση παίζει ένας παίχτης που λίγο-πολύ είναι γνωστός μας από τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τη Μέταλιστ ο Ντέβιτς... Από όσο θυμάμαι ήταν ένας παίχτης αργός και γενικά ακίνδυνος για την αντίπαλη άμυνα. Σε αυτή την άμυνα θα αγωνίζεται ο άσος του Ολυμπιακού ο Μέλμπεργκ και πιστεύω ότι δεν θα έχει πολλά προβλήματα με τον Ουκρανό επιθετικό. Οι Σουηδοί έχουν πολύ καλό ρόστερ με έμπειρους παίχτες (Μέλμπεργκ, Ιμπραΐμοβιτς, Κάλστρομ, Ελμ, Ρόζενμπερκ, Ελμάντερ κ.α.) που μπορούν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω με  τις ικανότητές τους. Περιμένω ο Ζλάταν, που γι αυτόν θα είναι η τελευταία μεγάλη διοργάνωση με τη χώρα του,  να βοηθήσει την Σουηδία να κατακτήσει τη νίκη μιας και αυτό το παιχνίδι αποτελεί καταλύτης για τη συνέχειά της στη διοργάνωση. 2πλό λοιπόν και γιατί όχι πρώτο σκόρερ Ζλάταν ιμπραΐμοβιτς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.