Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

H πιο '' hot '' εντεκάδα του Euro 2012.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο για αγόρια. Είναι για όποιον και όποια το αγαπάει. Tα κορίτσια, εκτός από το πάθος, την αγωνία για το αποτέλεσμα, τις οπαδικές αντιπαλότητες και πολλά άλλα, μπορούν να απολαύσουν το άθλημα για έναν ακόμα λόγο: για τους εκατοντάδες υπέροχους και ενίοτε κούκλους ποδοσφαιριστές που κυκλοφορούν στους αγωνιστικούς χώρους.
Για το λόγο αυτό, ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε την ιδανική "καυτή" ενδεκάδα του φετινού Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος σε Πολωνία και Ουκρανία. Κι αν είστε "καινούργιοι" στο χώρο, μπορείτε επίσης άνετα να "κατατροπώσετε" όποιον τολμήσει να σας πει ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι και για γυναίκες. Είναι και παραείναι.  Ξεκινάμε:

1. Τσάμπι Αλόνσο, Ισπανία, Ρεάλ Μαδρίτης (31)
 
Βλέμμα μελαγχολικό, με strawberry blonde μουσάκι, ένας άνδρας που εμπνέει σιγουριά, αλλά και που θέλεις να αγκαλιάσεις τρυφερά. Ακλόνητος βράχος στο κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης, ένας από τους ελάχιστους συμπαθείς ποδοσφαιριστές της Βασίλισσας. Είναι (φυσικά) παντρεμένος με τη Ναγκόρε Αραμπούρου και έχουν δύο κουκλάκια αλονσάκια.
2. Βίκτορ Βαλντές, Ισπανία, Μπαρτσελόνα (30)
 
Ατρόμητος φρουρός, με baby face που αντέχει στο χρόνο και "σκληρό" βλέμμα. Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα είναι γνωστός για τις εκπληκτικές αποκρούσεις του, αλλά και για τις "καυτές" φωτογραφίσεις μόδας με τη σύντροφό του Γιολάντα Καρντόνα με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο, το Ντύλαν. Ένας άντρας με ευαίσθητη ψυχή σε σκληρό περιτύλιγμα.
3. Όλοφ Μέλμπεργκ, Σουηδία, Ολυμπιακός (35)
 
Τον βλέπουμε και στην Ελλάδα, στην ομάδα του Ολυμπιακού, με μουσάκι αλά Λάκης Κομνηνός, ενσαρκώνει τη σκανδιναβική τελειότητα. Ευτυχώς που έρχονται μερικοί τέτοιοι άντρες – ε, ποδοσφαιριστές ήθελα να πω - και στην Ελλάδα και αναβαθμίζεται το επίπεδο ποιότητας και στιλ στα ελληνικά γήπεδα. Δεν βλέπουμε που δεν βλέπουμε ποδόσφαιρο στα μοναδικά μας πρωταθλήματα, ας βλέπουμε τουλάχιστον έναν γνήσιο αρσενικό.
4. Κρίτσιαν Μάτζιο, Ιταλία, Νάπολι (30)
 
Είναι Ιταλός με γαλάζια μάτια (που σημαίνει ότι ταιριάζουν και με την ιταλική φανέλα). Άξιο τέκνο του μεσογειακού ταμπεραμέντου. Αγωνίζεται στη Νάπολι, συνεπώς προφανώς μιλάμε για παιδί "βούτυρο με μέλι". Είναι παντρεμένος με τη Βαλέρια Μετιφόγκο από το 2010 (η οποία Βαλέρια είναι επαρκώς τυχερή, με τέτοιο υφάκι για σύζυγος ποδοσφαιριστή Β' Εθνικής προοριζόταν, και πολύ σου λέω). Θα τον βρείτε στην άμυνα της Εθνικής Ιταλίας να "κλαδεύει" τους επιθετικούς της Ισπανίας, της Ιρλανδίας και της Κροατίας.
5. Ολιβιέ Ζιρού, Γαλλία, Μονπελιέ (26)
 
Είναι τόσο σέξι, που σε κάνει να σκέφτεσαι σε τι επίπεδα μπορεί να ανεβάσει το λεγόμενο "French kiss". Υπέροχα μάτια, ωραίο στυλ, δυνατό κορμί. Διαβάζουμε ότι η κοπέλα του λέγεται Τζένιφερ, ενώ σε κάποια φόρουμ αναφέρουν ότι είναι και παντρεμένοι. Αλλάααα… Στο φιλικό αγώνα μεταξύ Γερμανίας και Γαλλίας στις 29 Φεβρουαρίου 2012 πανηγύρισε το τέρμα που σημείωσε με ένα άκρως ξαφνικό και γλυκό φιλί στο στόμα με το συμπαίκτη του Ματιέ Ντεμπισί. Ο ίδιος δήλωσε στη συνέχεια ότι "απλά τον ευχαριστούσε". Να πάμε κι εμείς να μας ευχαριστήσει, κορίτσια.
6. Ρόμπιν Φαν Πέρσι, Ολλανδία, Άρσεναλ (29)
 
Ολλανδικό αίμα σε κομψότατο "περιτύλιγμα". Γλυκούλικο baby face, υπέροχα χείλια, μοναδικό χαμόγελο. Το ότι είναι μικροπαντρεμένος (παντρεύτηκε τη γυναίκα του Μπούχρα του σε ηλικία 21 ετών) φανερώνει και πόσο νοικοκύρης είναι. Έχουν δύο παιδιά, ο δε γιος είναι ο πατέρας του σε μικρογραφία, δεν έχετε λοιπόν παρά να στοχεύσετε στη μελλοντική γενιά.
7. Ίκερ Κασίγιας, Ισπανία, Ρεάλ Μαδρίτης (31)
 
Ματιά που στοιχειώνει μαζί με μαδριλένικη στιβαρή ομορφιά. Είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Ισπανίας, συνεπώς θα τον δούμε σε πολλούς αγώνες. Είναι με την κουκλάρα ρεπόρτερ Σάρα Καρμπονέρο και η σχέση τους αποκαλύφθηκε όταν ο Ίκερ τη φίλησε ξαφνικά μπροστά στην κάμερα μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2010. Πρόκειται δε να παντρευτούν φέτος τον Ιούλιο. Ένα ωραίο κουτσομπολιό είναι ότι ο Ίκερ της έκανε (μάλλον) δώρο μια πλαστική στήθους. Τέλος πάντων, το συμπέρασμα είναι ένα: η ιδανική δουλειά είναι η κάλυψη του ρεπορτάζ στους αγωνιστικούς χώρους, κατά προτίμηση δίπλα από τα δοκάρια.
8. Ζεράρ Πικέ, Ισπανία, Μπαρτσελόνα (25)
 
Ψηλός, με γαλάζια μάτια, υπέροχο κορμί, με άλλα λόγια είναι ο high profile γκόμενος που τον κάνεις μόστρα: τον παίρνεις μαζί σου στα ψώνια, μετά πάτε για καφέ στο πιο τρέντι καφέ της περιοχής (και Γλυφάδα εννοείται), μετά clubbing, και επειδή είναι και τόσο καλούλης και ευαισθητούλης, τον παίρνεις και όταν βγαίνεις παρέα με τις φίλες σου. Όλα ωραία και καλά δηλαδή, απλά πρόλαβε και τον καπάρωσε η Σακίρα. Κάτι μπούρδες που ακούστηκαν γι' αυτόν και τον (απεχθή) Ιμπραΐμοβιτς, ούτε καν τις ακούμε.
9. Μάριο Γκόμες, Γερμανία, Μπάγερν Μονάχου (27)
 
Είναι επιθετικός, σε όλα του: το 2010 δήλωσε ότι οι γκέι ποδοσφαιριστές πρέπει να βγουν και να παραδεχτούν την ομοφυλοφιλία τους για να μπορούν να παίζουν καλύτερα, γεγονός που προκάλεσε φυσικά σάλο. Ο ίδιος δεν έχει διευκρινίσει τις προτιμήσεις του βέβαια. Είναι ευθυτενής και του αρέσει να βγάζει την μπλούζα του μετά το τέλος του αγώνα. Για τέτοιο αγόρι, γίνεσαι και ακτιβίστρια κι απ' όλα.
10. Βασίλης Τοροσίδης, Ελλάδα, Ολυμπιακός (27)
 
Ο Τοροσίδαρος, ο μάναρος, ο αρχηγός. Είναι παιχταράς, είναι ξηγημένος, είναι άντρας, ρε παιδί μου, πώς να το κάνουμε. Και είναι κι Έλληνας. Ο Βασίλης κατάγεται από την Ξάνθη και, όπως δηλώνει και ο ίδιος, έχει χρόνια σχέση με μια κοπέλα από εκεί. Χαίρεσαι να τον βλέπεις να τσαντίζεται, να "φορτώνει" μέσα στο γήπεδο, να βάζει μπροστά τη μηχανή και να παίρνει αμπάριζα όποιον βρίσκει μπροστά του. Το πάθος του είναι μεταδοτικό... και ξεσηκωτικό. Ενίοτε δε είναι και τόσο μα τόσο γλυκούλης, που σφίγγεται η καρδιά σου, θέλεις να μπεις μαζί του σε μια κατακόκκινη Porsche Carrera, να φοράς κόκκινο φουλάρι στα μακριά κόκκινα μαλλιά σου και να χαθείτε μαζί στον κατακόκκινο ορίζοντα ένα απόγευμα που ο ήλιος θα δύει στην παραλιακή...
11. Στίβεν Τζέραρντ, Αγγλία, Λίβερπουλ (32)
 
Είναι δυνατόν να είσαι Άγγλος, να παίζεις στην Πρέμιερ Λιγκ και να μην είσαι τρελή αλήτρα; Δεν είναι. Είναι όμως δυνατόν να είσαι ταυτόχρονα και τόσο γλυκούλης; Είναι. Σε κοιτάει με αγριάδα κι εσύ λιώνεις (φαντάζομαι). Και μετά σου ανοίγει την πόρτα από τη μαύρη Aston Martin Vanquish κι εσύ λιώνεις ακόμα περισσότερο. Για να επανέλθουμε (απότομα) στην πραγματικότητα, ο Στίβεν είναι παντρεμένος με το πρώην (ξανθό) μοντέλο και δημοσιογράφο μόδας (sic) Άλεξ Κουράν κι έχουν τρεις κόρες.
Αντί επιλόγου, ας θυμηθούμε ορισμένους μη συμμετέχοντες που θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μας: Φάμπιο Καναβάρο, Αντώνης Νικοπολίδης, Φρέντι Λιούνγκμπεργκ, Φίλιπο Ιντζάγκι και ο απόλυτος σέξυ ποδοσφαιριστής που πέρασε ποτέ από ελληνικά, ευρωπαϊκά, παγκόσμια και διαπλανητικά γήπεδα: Θοδωρής Ζαγοράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.