Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Άλλοι παίζουν Euro και άλλοι μπαράζ...










Καλημέρα φίλοι μου άσχημα τα πήγαμε εχθές μιας και η Ολλανδία έχασε και κοντά σε αυτή χάσαμε και εμείς το στοίχημα μας. Επίσης η Πορτογαλία δεν τα κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα - έχασε δύο δοκάρια- και έτσι χάσαμε και αυτό το bet μιας και είχαμε προτείνει το γκολ/γκολ. Σήμερα ξεκινάει ο 3ος όμιλος και τα παιχνίδια του αναμένονται να είναι πολύ ενδιαφέρον, ειδικά το πρώτο που αναμετριούνται οι Ισπανοί με τους Ιταλούς. Επίσης σήμερα διεξάγονται και τα play-off ανόδου της Ισπανικής Σεγούντα. Ας πάμε όμως να δούμε τις προτάσεις μας...

Βαγιαδολίδ - Κόρδοβα - 1 (1.62 ΒΕΤ365)

Οι γηπεδούχοι μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (0-0) καλούνται αν αποδείξουν ότι δικαιούνται τα κολακευτικά σχόλια που αποκόμισαν όλη τη χρονιά με το τρομερό ποδόσφαιρο που έπαιξαν. Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα από την Καστίγια και σίγουρα οι παίκτες της Βαγιαδολίδ θα τα δώσουν όλα για αυτή. Η Κόρδοβα από την άλλη μεριά με αθόρυβη αλλά συνεχή δουλειά κατάφερε αν μπει στα play-off και δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα. Περιμένω οι γηπεδούχοι να φτάσουν στη νίκη και να πανηγυρίσουν την πολυπόθητη άνοδο... Συνεπώς άσος (1).

Ιταλία - Ισπανία - 2-3 γκολ (1,70 ΟΠΑΠ)

Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Κόσμου Ισπανοί καλούνται να αποδείξουν απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο ότι και σε αυτή τη διοργάνωση είναι δίκαια το απόλυτο φαβορί. Εδώ που τα λέμε είναι πολύ καλή ομάδα και θεωρώ είναι μια από τις καλύτερες εθνικές ομάδες που έχουν περάσει ποτέ από την ιστορία του ποδοσφαίρου. Σήμερα το παιχνίδι απέναντι στους Ιταλούς είναι καθοριστικό για την πρωτιά μιας και όπως όλα δείχνουν οι δύο αυτές ομάδες θα παλέψουν για τη πρώτη θέση του 3ου ομίλου και ο νικητής θα έχει το πάνω χέρι. Οι Ιταλοί είναι μια ανανεωμένη ομάδα με πολύ ταλαντούχους αλλά άπειρους παίχτες. Δεν ξέρω αν αυτό θα στοιχίσει ή θα βγει σε καλό στην ομάδα του Πραντέλι, το μόνο σίγουρο είναι ότι Ιταλία και άμυνα πάνε πακέτο και πολλά τέρματα δύσκολα θα δούμε. Γι αυτό και εγώ λοιπόν προτείνω τα 2-3 τέρματα μιας και οι Ισπανοί παίζουν ανοικτά. Πιστεύω ότι τα 2-3 τέρματα έχουν μεγάλη τύχη.

Ιρλανδία - Κροατία - 2 (2.30 ΒΕΤ365)

Το Έιρε μετά την σφαγή που υπέστη στο παιχνίδι με τη Γαλλία και το γνωστό σε όλους μας χέρι του Ανρί  πριν 2 χρόνια για τα προκριματικά του Μουντιάλ, βρίσκεται  ξανά σε μεγάλη διοργάνωση. Η Ιρλανδία είναι μια ομάδα που παίζει με μεγάλο πάθος, τρέχει και οι παίκτες της έχουν μεγάλη θέληση για να προσφέρουν. Ωστόσο δεν πιστεύω ότι μπορεί να χτυπήσει τις άλλες ομάδες του ομίλου και δύσκολα θα μαζέψει πολλούς βαθμούς μιας και η ποιότητα λείπει και η απειρία ξεχειλίζει. Οι Κροάτες είναι σίγουρα μια πιο έμπειρη ομάδα και  σίγουρα ο Μπίλιτς ξέρει πως να διαχειρίζεται τέτοιου είδους παιχνίδια. Περιμένω ο Μόντριτς και η παρέα του να μπουν δυνατά στο παιχνίδι και δείξουν από την αρχή ότι αυτοί είναι το αφεντικό του ματς. Αν η Κροατία θέλει να χτυπήσει τη δεύτερη θέση θα πρέπει να πάρει πάση θυσία το ματς... Θα εμπιστευτώ τους Κροάτες και θα προτείνω το 2πλό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.