Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Tαμείο εχθές, ταμείο και σήμερα!


Καλημέρα φίλοι μου εχθές είχαμε 2/2 και πήγαμε ταμείο. Σήμερα αρχίζει ο δεύτερος όμιλος που είναι πραγματικά "φωτιά" μιας και σε αυτόν υπάρχουν οι Γερμανία, Ολλανδία, Πορτογαλία και η "άτυχη" αλλά όχι φυγομαχούσα Δανία. Για πάμε όμως να αναλύσουμε τα σημερινά παιχνίδια.

Ολλανδία - Δανία - 1 (1,73 BET365)

Οι ουράνιε αντιμετωπίζουν το θεωρητικά πιο εύκολο παιχνίδι τους στον όμιλο και αν θέλουν να περάσουν στην επόμενη φάση θα πρέπει να το κερδίσουν "πάση θυσία". Φυσικά οι "Βίκινγκς" από την άλλη μεριά δεν σκοπεύουν να πέσουν αμαχητί και πιστεύω ότι θα τα δώσουν όλα για ένα καλό αποτέλεσμα. Το θέμα όμως είναι αν έχουν τις δυνατότητες για αν καταφέρουν κάτι τέτοιο... μιας και οι Ολλανδοί είναι μια πολύ καλή ομάδα με ταχύτατους επιθετικούς. Θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα η Ολλανδία θα νικήσει σήμερα και θα κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση.Συνεπώς άσος (1).

Γερμανία - Πορτογαλία - Γκολ/Γκολ (1,55 ΟΠΑΠ)

Τα πάντσερ είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και σήμερα στην πρεμιέρα τους  αναμένεται να εμφανιστούν επιβλητικοί.  Θέλουν να στείλουν το δικό τους μήνυμα σε όσους δεν πιστεύουν σε αυτή την ομάδα που και στο μουντιάλ του 2010 έδειξε ότι είναι μια από τις καλύτερες στον κόσμο. Οι Πορτογάλοι από την άλλη μεριά έχουν ένα εξαιρετικό ρόστερ και φυσικά έναν απίστευτο παίχτη -ίσως τον καλύτερο της διοργάνωσης- τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος θέλει όσο τίποτα μια διάκριση με τα χρώματα της χώρας του.  Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να βοηθήσει την ομάδα του, να αποσπάσει κάτι καλό από τον σημερινό αγώνα μιας και αυτός θα κρίνει πολλά για το μέλλον της Πορτογαλίας στη διοργάνωση. Σκοπεύω να κρυφτώ πίσω από το γκολ/γκολ μιας και το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο για πρόβλεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.