Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Εuro και στοίχημα πάνε παρέα.

Γεια σας φίλοι μου, πρεμιέρα σήμερα στο Euro 2012 με την εθνική μας να ανοίγει την αυλαία για την διοργάνωση αλλά και για τον πρώτο όμιλο. Σήμερα διεξάγονται τα παιχνίδια Πολωνία - Ελλάδα και Ρωσία - Τσεχία, μελετώντας αυτά τα δύο ματσάκια κατέληξα στις εξής προτάσεις.

Πολωνία - Ελλάδα - Χ2 (1.87 Βwin)

Η εθνική μας μπορεί να αποσπάσει τουλάχιστον τον 1 βαθμό από αυτό το παιχνίδι μιας και οι διοργανωτές, θα έλεγα πως είναι αρκετά υπερεκτιμημένοι. Είναι μια ομάδα με χαμηλή ποιότητα και δεν βρίσκω λογικές αυτές τις τεράστιες αποδόσεις στο 2πλό. Ωστόσο επειδή και η εθνική μας δεν είναι κάποιo μεγαθήριο σκοπεύω να καλύψω και στο Χ ώστε να έχω περισσότερες πιθανότητες. Χ2 λοιπόν και καλή τύχη στην εθνική μας!

Ρωσία - Τσεχία - 1Χ (1,34 Βwin)

Η Ρωσία είναι το φαβορί και στα χαρτιά η καλύτερη ομάδα του ομίλου, όμως αυτό πρέπει να το δείξει σήμερα και στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ομάδα έμπειρη και πολλές λύσεις και διαθέτει ποιότητα στην επιθετική της γραμμή. Οι Τσέχοι από την άλλη μεριά δεν είναι σε καμία περίπτωση η ομαδάρα που ήταν επί Pavel Nedved. Αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στον ανασταλτικό τομέα και θεωρώ ότι η αμυντική της γραμμή θα έχει μεγάλο πρόβλημα απέναντι στους γρήγορους επιθετικούς της Ρωσίας. Επειδή είναι πρώτο ματς και δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστούν οι δύο ομάδες 1Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.