Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Adios Jesualdo, bienvenido Juan!

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε στον Πορτογάλο τεχνικό το τέλος της συνεργασίας τους κατά τη διάρκεια της απογευματινής τους συνάντησης, σε κλίμα συμπάθειας και κατανόησης. Αμέσως, έγινε γνωστό και το όνομα του νέου τεχνικού του ''τριφυλλιού'' που δεν είναι άλλος από τον Χουάν Ραμόν Ρότσα που από σήμερα ξεκινάει την τρίτη του θητεία στον πάγκο των πρασίνων. Μαζί του θα έχει τον Γιάννη Βονόρτα και το ντεμπούτο τους αναμένεται την Κυριακή στο ντέρμπυ κόντρα στον Π.Α.Ο.Κ.

Ήδη από το μεσημέρι η ομάδα του gatos365 σας είχε προετοιμάσει για το επικείμενο διαζύγιο. Ο Γιάννης Αλαφούζος δήλωνε μέχρι χθες πως στηρίζει τον Πορτογάλο τεχνικό και μόνο μαζί θα έφευγαν από τον Παναθηναϊκό. Οι έντονες, ωστόσο, πιέσεις που του ασκήθηκαν από το στενό του περιβάλλον τον ανάγκασαν να αναθεωρήσει τις βαρύγδουπες δηλώσεις του και να τελειώσει με συνοπτικές διαδικασίες τον πολύπειρο προπονητή. Αυτό που τώρα παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον αποτελεί το ύψος της αποζημίωσης που θα λάβει ο πρώην πλέον προπονητής του Παναθηναϊκού και ο τρόπος με τον οποίο αυτή θα καταβληθεί. 
Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του Χουάν Ρότσα είχε αρχίσει να ακούγεται έντονα από νωρίς το πρωί, γεγονός που υποδεικνύει πως η απομάκρυνση του Φερέιρα αποτελούσε ειλημμένη απόφαση και η εναλλακτική λύση ήταν έτοιμη! Ο Αργεντινός τεχνικός ουσιαστικά προβιβάζεται σε πρώτο προπονητή καθότι εδώ και 3 συναπτά χρόνια ήταν ο προπονητής της Golden Team του ''τριφυλλιού''. Όπως προαναφέρθηκε, άλλες δύο φορές έχει βρεθεί στη θέση του πρώτου προπονητή του Παναθηναϊκού: το διάστημα 1994-1997, πανηγυρίζοντας 2 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα καθώς και ένα τρίμηνο στα τέλη της περιόδου 1998-1999. Ορόσημο στην καριέρα του στον πάγκο του Παναθηναϊκό φυσικά και αποτελεί η ''τρελή'' πορεία των πρασίνων ως τους ''4'' του Champions League τη σεζόν 1995-1996.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.