Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Κρίσιμο τεστ

  Την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα πρόσωπα θα έχει ο Φερνάντο Σάντος στο αποψινό φιλικό της Εθνικής μας ομάδας, με αντίπαλο την αντίστοιχη της Ιρλανδίας που θα διεξαχθεί στο Δουβλίνο. Αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της γαλανόλευκης για το 2012 και αυτό που θέλουν ο κόσμος αλλά και οι διεθνής είναι να ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με νίκη.


       Στα αγωνιστικά τώρα, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στο μυαλό του να ξεκινήσει με τον Ορέστη Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, μπροστά του θα είναι ( από δεξιά προς τα αριστερά ) Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Χολέμπας. Στον χώρο του κέντρο ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Τζιόλης και ο Ταχτσίδης ο οποίος θα πάρει την θέση που είχε ο Κατσουράνης στα πρόσφατα παιχνίδια. Ο Φορτούνης και ο Μανιάτης θα αγωνιστούν στα πλάγια ενώ οι επιθετικές αιχμές της ομάδας μας θα είναι ο Σαμαράς και ο Μήτρογλου οι οποίοι αμφότεροι πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις με τις ομάδες τους και βρίσκονται σε μεγάλη φόρμα. 

       Στην αποστολή επίσης βρίσκονται οι : Περιστερίδης , Αθανασιάδης, Νίνης , Σιόβας, Βύντρα, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος , Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, Σταφυλίδης και Δημούτσος. Οι περισσότεροι από τους παίκτες αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής ώστε να φανεί εάν και κατά πόσο είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα στην συνέχεια. Σε δηλώσεις του άλλωστε πριν από το ματς ο Φερνάντο Σάντος είχε αναφέρει κάποια από τα πλάνα που έχει στο μυαλό του για το συγκεκριμένο ματς.

       Ένα σημείο που χρειάζεται να σταθούμε ιδιαίτερα είναι ότι από το 2004 και μετά που εθνική κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, θα αγωνιστεί χωρίς κάποιον πρωταθλητή Ευρώπης, καθώς ο Καραγκούνης και ο Κατσουράνης έμειναν εκτός αποστολής από το συγκεκριμένο ματς χωρίς αυτό να σημαίνει όμως πως δεν θα ξανά κλιθούν διότι ο Σάντος δήλωσε πως βρίσκονται ακόμα στα πλάνα του για την συνέχεια των προκριματικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.