Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Γιουρόπα Λιγκ... σαν να λέμε όβερ!

Γεια σας φίλοι μου, για μια ακόμη φορά ο gatos365 σας έστειλε στο ταμείο για πληρωμή, καθώς η τετράδα μας πέρασε και σχετικά εύκολα. Είδαμε πως επιλέγοντας δύο παιχνίδια από κάθε ημέρα (Τρίτη-Τετάρτη) η ζωή μας έγινε πιο εύκολη και η τσέπη μας  γέμισε 3,6 φορές περισσότερο. Σήμερα Πέμπτη και όπως είναι γνωστό το Γιουρόπα Λιγκ έχει την τιμητική του. Έχω επιλέξει τρία οβερ αλλά και ένα διπλό και θεωρώ πως η τετράδα είναι πολύ κοντά στο να επιβεβαιωθεί. Πάμε να δούμε τις προτάσεις μας.

Ξεκινάω με το διπλό, που είναι και το μόνο σημείο μυ στην σημερινή τετράδα. Η Νάπολι δοκιμάζεται στην έδρα της ΑΙΚ Στοχόλμης και οι "παρτενοπέι" με πολλούς αναπληρωματικούς στη σύνθεσή τους θα επιδιώξουν τη νίκη που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση. Μην ξεγελιέστε στο γεγονός πως ο Μαντσάρι θα χρησιμοποιήσει αναπληρωματικούς σήμερα μιας και αυτοί που θα παίξουν σήμερα διέσυραν την ΑΙΚ στην Ιταλία με 4-0. Με τον Καβάνι στη κορυφή η Νάπολι δεν πιστεύω πως  μπορεί να στραβοπατήσει μέσα στο "Ροσούντα". 2πλό λοιπόν και forza Napoli!

Συνεχίζω με το πρώτο όβερ. Από τον ίδιο όμιλο η Αϊντχόβεν υποδέχεται την Ντνιέπρ και οι δύο ομάδες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα. Το θέμα είναι όμως πως  με τις άμυνες για γέλια που έχουν και οι μεν αλά και οι δε δύσκολα θα δούμε αγώνα σκοπιμότητας. Πιστεύω πως το ματσάκι θα έχει πολλά γκολ και θα τιμήσω το όβερ που στην Bet365 έχει τιμή γύρω στο 1,60.

Πάμε στη Γερμανία τώρα εκεί που η μάνα του όβερ... το Ανόβερο υποδέχεται την Ολλανδική Τβέντε. Οι γηπεδούχοι είναι μια πολύ καλή ομάδα στον επιθετικό τομέα αλλά μια πολύ κακή στον αμυντικό. Έχουν καταφέρει να σκοράρουν 10 γκολ σε 4 παιχνίδια (2,5 μ.ο.) αλλά και να δεχτούν 4.  Οι φιλοξενούμενοι θα τα παίξουν όλα για όλα καθώς το παιχνίδι είναι γι αυτούς τελικός και σε περίπτωση που το Ανόβερο σκοράρει θα ανέβουν όλοι για την ανατροπή. Εκεί πιστεύω πως  το παιχνίδι θα γίνει ροντέο και τα γκολ θα έρθουν βροχή.

Τέλος κλείνω με ένα ακόμη όβερ, αυτό της Λίβερπουλ με τη Γιουνγκ Μπόις. Ο Μπρέντα Ρότζερς θα παρατάξει "καλή" ενδεκάδα μιας και το παιχνίδι πρέπει να το πάρουν οι γηπεδούχοι. Να θυμίσουμε πως το άλλο παιχνίδι των δύο ομάδων είχε λήξει 3-5, με τους Άγγλους να περνούν σαν σίφουνας μέσα από την Ελβετία. Οι φιλοξενούμενοι με έναν δικό μας στην επίθεση τους τον Μπομπαντίγια που είχε περάσει και από τον Άρη πιστεύω πως θα βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα αλλά δύσκολα θα κερδίσουν... Από τον φτωχό άσσο θα πάω στο όβερ που πληρώνει καλύτερα.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ 

Αϊκ Στοχόλμης - Νάπολι - 2 (1,67 ΒΕΤ365)
Αϊντχόβεν - Ντνιεπρ - όβερ (1,60 ΒΕΤ365)
Ανόβερο - Τβέντε  - όβερ (1,60 ΒΕΤ365)
Λίβερπουλ - Γιουνγκ Μπόις  - όβερ (1,65 ΒΕΤ365)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.