Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Δείχνει να χάνει τον έλεγχο...

   Χωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή του ο Ολυμπιακός επικράτησε ( στο γήπεδο " Γ. Καραϊσκάκης " )  με σκορ 2-0 της Παναχαϊκής στον πρώτο αγώνα που έδωσε φέτος για το κύπελλο Ελλάδας και πλέον η ρεβάνς της 19ης Δεκεμβρίου που θα γίνει στην έδρα των Πατρινών έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Σκόρερ των δύο τερμάτων ήταν ο Ράφικ Τζιμπούρ ( 46' ) και ο Κώστας Μήτρογλου ( 71 ΄) με τα δύο γκολ των ερυθρολεύκων να προέρχονται από στημένες φάσεις, οι οποίες φαίνεται πως είναι το όπλο του φετινού Ολυμπιακού.


    Αφήνοντας στην άκρη την νίκη, αν κοιτάξει κανείς την σημερινή εικόνα των νταμπλούχων θα διαπιστώσει πως για ακόμα ένα παιχνίδι δεν εντυπωσίασαν το κοινό τους που ούτε σήμερα  ήταν πολύ. Λιγοστός κόσμος βρέθηκε και σήμερα στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου δείχνοντας με τον τρόπο του πως δεν φταίει το ακριβό εισιτήριο και η οικονομική κρίση για την απουσία τους αλλά η εικόνα της ομάδας. Καθώς σήμερα η τιμή ήταν προσιτή σε όλους με το πιο φθηνό εισιτήριο να ξεκινάει από τα 5 ευρώ.

   Μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την εικόνα έχει και Λεονάρντο Ζαρντίμ ο οποίος δείχνει να μην έχει καταλάβει ακόμα κάποια πράγματα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνει λάθη. Το αποψινό παιχνίδι ήταν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αγωνισθούν νέοι παίκτες με λιγοστό χρόνο συμμετοχής στην ομάδα. Αντιθέτως είδαμε τον Πορτογάλο τεχνικό να επιλέγει παίκτες όπως ο Τζιμπούρ, ο Κοντρέρας , ο Μασάντο και να μην δίνει την ευκαιρία στον Τάτο και στους προερχόμενους από την δεύτερη ομάδα Καραγκούνη και Σιώπη. Και αν για τον Τζιμπούρ και τον Κοντρέρας υπάρχει μία δικαιολογία, αυτό δεν συμβαίνει και με τον Μασάντο που παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζεται ολοένα και πιο κακός με αποκορύφωμα το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. 

  Το ερώτημα που τίθεται λοιπόν είναι πως εάν οι παίκτες αυτοί δεν παίξουν σε ένα τέτοιο παιχνίδι τότε πότε θα παίξουν; Είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει τον Ζαρντίμ εν΄όψη της συνέχειας.

  Τέλος ένα ακόμα συμβάν που δεν "κάθισε " καλά στο μάτι όσων το βρέθηκαν στο γήπεδο και το κατάλαβαν, ήταν όταν στην στιγμή της αλλαγής του Πάντελιτς, που ήταν ο αρχηγός της ομάδας, το περιβραχιόνιο δόθηκε στον Γιάννη Φετφατζίδη. Σωστά κάποιος θα αναρωτηθεί γιατί το γεγονός αυτό είναι κακό. Η απάντηση λοιπόν είναι πως για αρκετά δευτερόλεπτα, ο μικρός κράταγε το περιβραχιόνιο στο χέρι του φωνάζοντας στον Τζιμπούρ για να του το δώσει. Εκείνος όμως ούτε καν ασχολήθηκε με το θέμα και δεν έκανε κίνηση για να το πάρει. Το σκηνικό αυτό εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια του Ζαρντίμ ο οποίος δεν έκανε το παραμικρό. Ακόμα ένα περιστατικό λοιπόν που δείχνει πως ο Πορτογάλος έχει χάσει τον έλεγχο καθώς δεν είναι δυνατόν σε ομάδα όπως ο Ολυμπιακός να συμβαίνουν τέτοια αστεία πράγματα. 

Αυτό που φαίνεται λοιπόν είναι πως έχει χαθεί ο έλεγχος από τον Ζαρντίμ σε κάποια σοβαρά ζητήματα για την σωστή λειτουργία της ομάδας και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει σοβαρά την διοίκηση της ομάδας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.