Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Και τώρα η Σάλκε ...

    Ακόμα μία άνετη νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός, αυτή τη φορά κόντρα στην Κέρκυρα σε παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο γήπεδο " Γ.Καραισκάκης". Πλέον οι ερυθρόλευκοι αρχίζουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης στην Γερμανία με αντίπαλο την Σάλκε, που θα κρίνει κατά ένα μεγάλο ποσοστό εάν η συνέχεια της Ευρωπαϊκής τους πορείας μετά τα Χριστούγεννα θα είναι στο Τσάμπιονς λιγκ ή το Γιουρόπα Λίγκ. 


       Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της ξεκίνησε τον σημερινό αγώνα η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Τερματοφύλακας ήταν ο Κάρολ, στην άμυνα (από τα δεξιά προς τα αριστερά ) ήταν ο Ντιακιτέ που έκανε ντεμπούτο σε αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελούσαν ο Παπάζογλου με τον Σιόβα ενώ στο αριστερό άκρο αγωνίστηκε ο Χολέβας. Στον χώρο του κέντρου οι Μοδέστο Γκρέκο και Ιμπαγάσα ο οποίος επανήλθε μετά τον τραυματισμό του και στην επιθετική γραμμή οι Αμπντούν, Φουστέρ και Μήτρογλου. 

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Κέρκυρας Άκης Μάντζιος παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο του Φαληρικού σταδίου τους : Στρατηλάτη κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας τους Κοντοδήμο, Βενέτη, Έντερ και Ζουμπουλάκη. Στο κέντρο έπαιξε ο Μπουκουβάλας με τον Κρητικό με τον Τσοκανή να αγωνίζεται σαν επιτελικό χαφ μπροστά τους. Οι Αγρίτης και Γιάντσης βρέθηκαν στα δύο άκρα ενώ μοναδικός προωθημένος ήταν ο Γιώργος Μπάρκογλου.

     Στα αγωνιστικά το σκορ άνοιξε ο Κώστας Μήτρογλου ο οποίος σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο ματς και έδειξε ότι βρίσκεται σε περίοδο μεγάλης φόρμας. Μετά από Σέντρα του Ντιακιτέ, έπιασε την Κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και έτσι έκανε το 1-0 στο 23ο λεπτό του αγώνα. 
    Σκόρερ του δεύτερου τέρματος της ομάδας του Πειραιά ήταν ο Δημήτρης Σιόβας ο οποίος με κεφαλιά και αυτός μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Αμπντούν έκανε το 2-0 στο 56ο λεπτό και έτσι κάπου εκεί τελείωσε το ματς με το μυαλό όλων να ταξιδεύει στην Γερμανία για το επόμενο ματς με την Σάλκε η οποία σημειωτέον σε αγώνα που έγινε σήμερα για το πρωτάθλημα της Γερμανίας γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 από την Μπάγερν Λεβερκούζεν ενώ αγωνίστηκε με 10 παίκτες καθώς ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. 

    Πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης αναδείχτηκε ο Ντρίσα Ντιακιτέ ο οποίος εξέπληξε θετικά τον κόσμο των ερυθρολεύκων με την εμφάνισή του. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα η ομάδα του αγωνιζόμενος στην θέση του δεξιού μπακ ενώ επιθετικά βοήθησε αρκετά κάνοντας μάλιστα και την σέντρα στο γκολ του Μήτρογλου. 

  Απογοητευτική ήταν η παρουσία του κόσμου στο φαληρικό γήπεδο. Περίπου 10.000 με 12.000 βρέθηκαν στις εξέδρες για να παρακολουθήσουν το ματς ωστόσο όσοι ήταν εκεί βοήθησαν την ομάδα με τον παλμό τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.