Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Τριάδα με πολλά γκολ!

Καλημέρα φίλοι μου για σήμερα Σάββατο 17/11 ο gatos365, είναι εδώ για να σας στείλει  ακόμα μια φορά στο ταμειο. Όπως έχετε παρατηρήσει από τότε που ξεκινήσαμε να παίζουμε τριάδες με μεσαίες αποδόσεις έχουμε δει τον πράκτορα να πληρώνει και τα χρήματα να καταλήγουν στην τσέπη μας. Σήμερα λοιπόν θα συνεχίσω στο ίδιο μοτίβο και θα παίξω μια τριάδα ώστε να συνεχίσω το σερί.

Ξεκινάω με το όβερ από την αναμέτρηση Άρσεναλ - Τότεναμ. Οι κανονιέριδες προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία - σοκ, σε ένα παιχνίδι, που πραγματικά έκαναν τα εύκολα δύσκολα. Προηγήθηκαν με 2-0, κατάφεραν να δεχτούν 3 γκολ και να βρίσκονται πίσω στο σκορ με 2-3, ισοφάρισαν αμέσως σε 3-3 και στο 95' ο κύριος Αρτέτα (που για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν τραγικός) έχασε την ευκαιρία να κάνει το 4-3 μιας και αστόχησε από την άσπρη βούλα. Όπως καταλαβαίνετε, η άμυνα της Άρσεναλ είναι επιεικώς για γέλια και πιστεύω ότι δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν σήμερα. Η Τότεναμ από την άλλη μεριά θα κατέβει με την γνωστή επιθετική φιλοσοφία του Βίλας Μπόας και με τους γρήγορους επιθετικούς που διαθέτει πιστεύω πως μπορεί να κάνει μεγάλες ζημιές . Συνεπώς όβερ. 

Συνεχίζω με ένα ακόμα παιχνίδι από το αγαπημένο μου νησί, αυτό της Νόργουιτς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι κόκκινοι διάβολοι με την μεγάλη ανατροπή που έκαναν την προηγούμενη εβδομάδα έδειξαν σε όλους γιατί είναι τόσα χρόνια πρωταθλητές και πως για να είσαι τόσα χρόνια στην κορυφή θέλει πολλά κιλά αρχ..ές! Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή η Γιουνάιτεντ διαθέτει την καλύτερη γραμμή κρούσης στην Πρέμιερ και με την προβληματική άμυνα της Νόργουιτς, ο RVP, o Rooney και ο Chicarito θα έχουν ένα ευχάριστο απόγευμα σκοράροντας, ανεβάζωντας κι άλλο την ψυχολογία της ομάδας τους. Διπλό λοιπόν.

 Τέλος κλείνω με ακόμη ένα όβερ, αυτή τη φορά  από την Ελλάδα και το Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κέρκυρα που παραμένει αήττητη για 6 συνεχόμενες αγωνιστικές. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει ζητήσει από τους παίχτες του, να καθαρίσουν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, καθώς μεσοβδόμαδα οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν στη Γερμανία για να αντιμετωπίσουν τη Σάλκε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι οι παίχτες του Ολυμπιακού σκοράρωντας νωρίς θα βρουν πολλούς χώρους στη συνέχεια για να δώσουν έκταση στη νίκη όπως έγινε και στον προηγούμενο αγώνα με την ΑΕΚ. Η Κέρκυρα βέβαια έχει έμπειρους επιθετικούς και δεν αποκλίεται να βρει δύχτια, κάτι που κάνει την επιλογή μας ακόμα πιο πιθανή. Όβερ λοιπόν.

Τέλος θα ήθελα να κλείσω με μια πρόταση για τους φιλους του δυαδικτύου, Μπαρτσελόνα - Σαραγόσα όβερ 3,5. Πιστεύω πως οι μπλαουγκράνα  για ακόμα ένα παιχνίδι θα παρουσιάσουν αυτό το υπερθέαμα που μόνο εκείνοι ξέρουν να παρουσιάζουν και με τον Λιο Μέσσι ορεξάτο κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει το κοντέρ...

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΤΟΤΕΝΑΜ - ΟΒΕΡ (1,57 ΒΕΤ365)
ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - 2 (1,50 ΒΕΤ365)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ - ΟΒΕΡ (1,57 ΒΕΤ365)
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΟΒΕΡ 3.5 (1,62 ΒΕΤ365)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.