Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Μήτρογλου vs Τζιμπούρ

  Με την επιστροφή του Τζιμπούρ μετά τον τραυματισμό που είχε, άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την Κέρκυρα. Ο Αλγερινός βρέθηκε στην αποστολή των ερυθρολεύκων και στον προηγούμενο αγώνα της Κυριακής με την ΆΕΚ αλλά ο Ζαρντίμ επέλεξε να μην τον χρησιμοποιήσει.


       Έτσι ο προπονητής του Ολυμπιακού καλείται να δώσει λύση σε  ένα μεγάλο πρόβλημα που έχει να κάνει με την γραμμή κρούσης της ομάδας. Το ερώτημα είναι Κώστας Μήτρογλου ή Ράφικ Τζιμπούρ; Η απάντηση είναι δύσκολη, καθώς από την μία ο " Γερμανός " αντικατέστησε επάξια τον Τζιμπούρ στα παιχνίδια που δεν αγωνίστηκε, πετυχαίνοντας σημαντικά και εντυπωσιακά γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη χαρίζοντας στον Ολυμπιακό πολύτιμες νίκες. Από την άλλη πλευρά ο Αλγερινός βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος σημειώνοντας μέχρι τώρα οχτώ τέρματα ενώ παράλληλα έχει μοιράσει και δύο ασίστ στους συμπαίκτες του. 
      
       Εκτός από όλα αυτά, οι δύο παίκτες διαφέρουν στα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού τους. Ο Τζιμπούρ είναι ένας γρήγορος επιθετικός που βοηθάει την ομάδα του σε αγώνες που θα χρειαστεί να παίξει με στυλ αντεπιθέσεων όπως συνήθως γίνεται στα ματς της Ευρώπης. Ο Μήτρογλου από την άλλη δείχνει να μυρίζεται το γκολ όπως λέμε και μια φάση που δεν περιμένεις να γίνει κάτι καλό, από το πουθενά μπορεί να την κάνει γκολ ενώ απασχολεί πάντα έναν - δύο αμυντικούς. 

      Η απάντηση στο ερώτημα είναι δύσκολή. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε ποια θα είναι η επιλογή του ερυθρόλευκου τεχνικού στα επόμενα ματς και το πως θα διαχειριστεί τους δύο αυτούς παίκτες που έχουν και έναν δύσκολο χαρακτήρα και αυτό έχει αποδειχτεί στο παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.