Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Εξέλιξη από παιχνίδι σε παιχνίδι...

Όταν αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι 2 μέρες πριν την ολοκλήρωση των μεταγραφών, λίγοι ήταν εκείνοι που ενθουσιάστηκαν ακούγοντας το όνομά του. Ο λόγος για τον Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος αγωνιζόμενος για 2η συνεχή χρονιά στον Ολυμπιακό, δείχνει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του προπονητή του αλλά και του απαιτητικού κοινού των ερυθρολεύκων με κάθε του εμφάνιση. 


       Η περσινή χρονιά ξεκίνησε όχι τόσο καλά για τον ίδιο καθώς δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί αμέσως στην νέα του ομάδα ερχόμενος από μία μικρότερου βεληνεκούς όπως είναι η Καβάλα. Το ελαφρυντικό που είχε ήταν ότι ουσιαστικά δεν είχε κάνει προετοιμασία καθώς η τότε ομάδα του βρισκόταν στα πρόθυρα διάλυσης, αλλά και ότι μπροστά του βρήκε παίκτες όπως ο Μιραλάς που είχε ηγετικό ρόλο στην ομάδα. Έτσι ο ρόλος του ήταν κάπως περιορισμένος, καθώς τις περισσότερες φορές ερχόταν από τον πάγκο να βοηθήσει την ομάδα όταν έπρεπε. Παρ' όλα αυτά όμως σε πολλά παιχνίδια βοήθησε τον Ολυμπιακό και φάνηκε πως ήταν ένας παίκτης που άξιζε την ιδιαίτερη προσοχή του φίλαθλου κοινού. 

      Φέτος, μετά την φυγή ποιοτικών παικτών από την ομάδα του Πειραιά, ο ρόλος του Αμπντούν στην ομάδα είναι διαφορετικός. Σχεδόν πάντα στα παιχνίδια που έχουν γίνει μέχρι τώρα βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Ζαρντίμ και αυτό δεν μπορεί να πει κανένας ότι δεν το αξίζει καθώς με τις εμφανίσεις του, σε Ελλάδα και Ευρώπη δείχνει να δικαιώνει όσους πίστευαν σε αυτόν, που όμως δεν ήταν πολλοί. Βλέποντάς σαν φίλος του Ολυμπιακού λοιπόν, την μέχρι τώρα πορεία και τις επιδόσεις του που ανεβαίνουν παιχνίδι με παιχνίδι νομίζω πως μπορείς να νιώθεις μία μικρή ικανοποίηση αλλά και να αναμένεις πολύ περισσότερα πάνω στο χορτάρι από αυτόν, καθώς δείχνει ότι μπορεί. Η συνέχεια θα το δείξει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.