Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Νίκη με ... Κακή εικόνα!

Μία ακόμα νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο " Γ. Καραϊσκάκης ". Αυτή τη φορά αντίπαλος ήταν ο μαχητικός Πλατανιάς τον οποίο και κέρδισε με σκορ 2-1. Το παιχνίδι αυτό ήταν το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων καθώς ποτέ ξανά στην ιστορία τους δεν έχουν βρεθεί αντίπαλοι.


  ΤΑ ΓΚΟΛ :

 Τα γκολ της ομάδας του Πειραιά πέτυχαν οι Αμπντούν ( 6΄) ύστερα από ανόητο πέναλτι του Δέντσα πάνω στον Ιμπαγάσα και ο Τοροσίδης ( 19΄) με κεφαλιά από την μικρή περιοχή, ύστερα από σέντρα του Χολέβα. Για τον Πλατανιά κατάφερε να μειώσει στο 37ο λεπτό ο Ουντότζι με σουτ έξω από την περιοχή. Γκολ για το οποίο ευθύνεται ο Κάρολ καθώς δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας.

 Ο ΚΟΣΜΟΣ :
Για μία ακόμα φορά ο κόσμος στις εξέδρες του " Γ. Καραϊσκάκης "δεν ήταν αρκετός . Περίπου 10.000 κόσμου βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο και αυτό ήταν κάτι που συζητήθηκε αρκετά. Λίγο η κακή εικόνα της ομάδας τον τελευταίο καιρό. Λίγο η οικονομική κρίση αλλά και η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα ( Σάββατο ) ήταν αυτά που έκαναν τον κόσμο να μην βρεθεί σήμερα στο γήπεδο. Ωστόσο, στον αγώνα της Τρίτης με αντίπαλο την Άρσεναλ αναμένεται να γεμίσει.

ΚΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ :
Και σήμερα η εικόνα των ερυθρολεύκων δεν ήταν καλή με τους φιλάθλους να αποχωρούν από το γήπεδο όχι και τόσο ευχαριστημένοι. Παρά τα δύο γκολ και τις χαμένες ευκαιρίες, υπήρχαν κάποια κενά διαστήματα κατά την διάρκεια του αγώνα και αν ο αντίπαλος ήταν πιο έμπειρος ίσως είχε καταφέρει να φύγει και με τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Πειραιά. Αυτό που επιθυμεί ο κόσμος, είναι άμεση αλλαγή της εικόνας εν΄όψη και της δύσκολης συνέχειας με Άρσεναλ ( Τρίτη ) και Παναθηναϊκό ( Κυριακή ).

MVP :
Πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης αναδείχτηκε ο Άριελ Ιμπαγάσα. Στην επανεμφάνιση του στην αρχική ενδεκάδα βοήθησε την ομάδα του να ανοίξει το σκορ, κερδίζοντας το πέναλτι στο 5ο λεπτό, το οποίο έκανε γκολ ο Αμπντούν. Ενώ ήταν ο κύριος δημιουργός των επιθετικών φάσεων της ομάδας του.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ :
Καλή παρουσία είχε ο ρέφερι της αναμέτρησης Δημητρόπουλος και οι βοηθοί του. Σωστή η απόφασή του στο πέναλτι του Ολυμπιακού, καθώς όπως φαίνεται ο Δέντσας ανατρέπει τον Ιμπαγάσα. Από την άλλη παράπονα έχουν στον Πλατανιά για την φάση που ο Χολέμπας φαίνεται να ανατρέπει τον Νιζλίδη στο τέλος της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός :
Κάρολ , Τοροσίδης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέβας, Μοντέστο, Μανιάτης ( Γκρέκο 75΄), Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Φουστέρ ( Βλαχοδήμος 84΄), Μήτρογλου ( Τζιμπούρ 65΄)

Πάγκος : Μέγιερι, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Κοντρέρας

Λεονάρντο Ζαρντίμ

Πλατανιάς :
Κηπουρός, Τζανής, Κανακούδης, Μαραγκουδάκης, Κάλαϊτζιτς, Δέντσας ( Ντόε 22΄ ), Ουντότζι, Μιρτσέτα ( Ναζλίδης 72΄), Ουκάρ ( Μαρτσάκης 46΄), Γκονζάλες, Παληγεώργος

Πάγκος : Ζαλούντοκ, Κουρτεσιώτης, Δημήτρης, Αρότσα

Άγγελος Αναστασιάδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.