Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Κλεισμένος ο ''Κατσούρ'', φουλάρει και για Ολαϊτάν!



Να που και η Θεσσαλονίκη μπαίνει γερά στο παιχνίδι των μεταγραφών! Ο Ιβάν Σαββίδης επιβεβαιώνει την πρόθεση του να μετατρέψει τον Π.Α.Ο.Κ. σε ισότιμο διεκδικητή του πρωταθλήματος, με τον δικέφαλο του Βορρά να βρίσκεται μία ανάσα από την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή. Ο Κώστας Κατσουράνης φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ. και από Γενάρη ετοιμάζεται να ντυθεί στα ασπρόμαυρα. Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκεται προσπάθεια της μακεδονικής ομάδας και για την απόκτηση του Ολαϊτάν, που έχει εντυπωσιάσει φέτος αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Βέροιας.
Αναφορικά με την περίπτωση του Έλληνα μέσου, ο Γιώργος Δώνης εισηγήθηκε την απόκτηση του στον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Γεωργιάδη αμέσως μετά την λύση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό. Ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ, γενικός διευθυντής της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., έλαβε αμέσως δράση, ήρθε σε επαφή με τον μάνατζερ του αρχηγού της εθνικής και συζήτησε το ενδεχόμενο συνεργασίας. Στην παρούσα φάση υπάρχει ένα χάσμα στο οικονομικό σκέλος, το οποίο, ωστόσο, αναμένεται σύντομα να καλυφθεί και ο έμπειρος χαφ να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη. Την περίπτωση Κατσουράνη εξετάζει πάντα και η Α.Ε.Κ., τα οικονομικά δεδομένα των κιτρινόμαυρων, ωστόσο, καθιστούν ''αουτσάιντερ'' την ''Ένωση''.

Τέλος, όσον αφορά την υπόθεση του Μάικλ Ολαϊτάν η διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ. έχει έρθει σε συμφωνία με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο 150.000 ευρώ και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί και η χρυσή τομή με την ομάδα της Βέροιας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.