Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Σφήνα Παναθηναϊκού για Κολοβό.

Ο Δημήτρης Κολοβός έχει συγκεντρώσει πολλά βλέμματα επάνω του μετά το επιτυχημένο γι αυτόν μουντιάλ νέων στην Τουρκία. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του στο εν λόγο τουρνουά, έχουν κάνει πολλούς σκάουτερ να σημειώσουν το όνομά του στα μπλοκάκια τους. Ακόμα για τον νεαρό επιθετικό χαφ έχουν δείξει ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός, ο Πάοκ και σήμερα όπως έγινε γνωστό και ο Παναθηναϊκός καλοβλέπει την περίπτωση του παίχτη.
Ο Κολοβός ανήκει στον Πανιώνιο και τη χρονιά που μας πέρασε έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα των κυανέρυθρων. Με την εθνική νέων κυριολεκτικά ''έβγαλε μάτια'' και το γκολ που έβαλε απέναντι στο Μεξικό φιγουράρει ήδη στα καλύτερα της διοργάνωσης. Ο Γιάννης Αναστασίου θέλει και πιστεύει πολύ στο συγκεκριμένο παίχτη και έχει ήδη ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του. Πρόκειται για έναν πολύ καλό παίχτη, με εξαιρετικά στοιχεία που μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και να γίνει μια ελπίδα για το σύλλογο. Σίγουρα το να τον συγκρίνει κανείς με το Νίνι στα καλά του είναι λάθος, διότι πρόκειται για διαφορετικούς παίχτες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε περίπτωση που υπογράψει στους πράσινους ο Κολοβός, θα δώσει φρεσκάδα και δημιουργία στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού. Ακόμα είναι ένας παίχτης με προοπτική μεταπώλησης, περίπτωση Χάρη Μαυρία που μοσχοπουλήθηκε στη Σάντερλαντ. Πολλά ακούγονται ακόμα περισσότερα γράφονται εμείς απλά περιμένουμε να δούμε την απόφαση του ποδοσφαιριστή.

2 σχόλια:

  1. poio petiximeno mundial?gia to ouzbekistan ennoeiw mallon petiximeno

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. file mou itan enas ap tous kaliterous pextes tis omadas, proponiti den exeis otan pezeis kleftopolemo me to OUZBEKISTAN fysiko kai epomeno na xaseis... an den xereis kai den parakoloutheis ta mats min ekfereis apopsi... murinho oloi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.