Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Το χρωσταγε πρωτα στον εαυτο του ( vids ) .


Το σημερινό bazzer-beater του Βασιλη Σπανουλη, το οποίο χάρισε τη μεγάλη νίκη στον Ολυμπιακό στην αποψινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ήταν το κερασάκι στην τούρτα για το τέλος του τοπ -16.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, σε ένα ακόμα παιχνίδι με την προηγούμενη ομάδα του έδειχνε να κινείται σε ρηχά νερά έχοντας μόλις 4 πόντους και με μια μέτρια προς κακή παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την δυσφορία των φίλαθλων του Ολυμπιακού αλλα και το χλευασμό από τους ''καναπεδατους'' φίλους του Παναθηναϊκού απο το σπίτι. Πράγματι ο Σπανούλης απέναντι στον εξάστερο δεν είναι αυτός που έχουμε συνηθίσει,  ο V-SPAN δείχνει να κολλάει, να θέλει να τα κάνει όλα μέσα στο γήπεδο παίζοντας εγωιστικά και τα κάνει ''μαντάρα''. Σήμερα όμως παρ' όλη τη μουρμούρα της εξέδρας, ο Βασίλης πήρε το όπλο του και αφού έκανε το 65-63 στα 29'', το καλύτερο το κράτησε για το τέλος.... Ο Μαυροκεφαλίσης έχει κάνει το 65-65 και απομένουν 4,2''. Η μπάλα πάει στον αρχηγό, κοιτάει το ρολόι και χωρις δεύτερη σκέψη με κρεμασμένο τον Γκίστ επάνω του θα σηκωθεί απ' τα 8 μέτρα και θα στείλει τον κόσμο του Ολυμπιακού στον έβδομο ουρανό. Ο Ολυμπιακός θα νικήσει τον αγώνα με το μεγάλο καλάθι, ενός παίχτη που έχει ακούσει όσα κανείς άλλος. Ο αρχηγός θα φωνάξει στον κόσμο, ''δεν σας ακούω, δεν σας ακούω, δεν σας ακούω''. Με αυτό τον τρόπο θα λέγαμε ξεσπάει απέναντι σε όλους και σε όλα, αλλά πάνω απ' όλους στον ίδιο το Βασίλη.
Ο Σπανούλης σήμερα ίσως πέρα απ' τη μεγάλη νίκη που έδωσε στην ομάδα του, να ξόρκισε το φόβο και το κακό μομεντουμ απέναντι στην πρώην ομάδα του. Ο V-SPAN κατάφερε να απαντήσει στους επικριτές του, πράσινους και κόκκινους για το ποιος είναι και γιατί είναι ένας απ τους καλύτερους παίχτες στην Ευρώπη. Μια νέα μέρα ξημερώνει για τον ίδιο και την ομάδα, νίκες σαν τη σημερινή γεννούν παίχτες, ηγέτες και προσωπικότητες. Ο Ολυμπιακός και ο αρχηγός του συνεχίζουν με το ίδιο πάθος, με την ίδια ορμή για τη ΄δυσκολη συνέχεια. Ο αρχηγός είναι ''καυτός'' και δεν σας ακούει γι' αυτό φωναχτεεεεε.... η Ολυμπία είναι ξανά έγκυος και η Μ.Τρίτη πολύ κοντά.

Υ.Γ : Μην αδικούμε το Σλούκα, ήταν ο παίχτης κλειδί για το αποψινό παιχνίδι, με τέτοια ματς μπαίνει στην ελίτ .
Υ.Γ : Σλούλας '' ο Βασίλης είναι ο ηγέτης μας ''.
Υ.Γ : Εκπληκτικός Βαγγέλης Μαντζαρης .

 ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ : 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.