Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Όλα Τα Ειδικά Στοιχήματα Για Το Μουντιάλ 2014


Γεια σας φίλοι μου το Μουντιάλ της Βραζιλίας ξεκινάει σε λίγες ημέρες και έτσι το στοιχηματικό ενδιαφέρον αναθερμένεται. Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε όλα τα μακροχρόνια και ειδικά στοιχήματα που αξίζουν κάποιο ποντάρισμα μιας και οι ευκαιρίες είναι πολλές.

Οι αποδόσεις που αναγράφονται είναι από την εταιρία Bet365.gr

Καταρχάς θα ήθελα να τονίσω ότι όποιος έχει κάποια έμπνευση σχετικά με το νικητή διοργάνωσης ας ποντάρει σε αυτή αλλά θα του πρότεινα αν δει την ομάδα του να φτάνει στα ημιτελικά να κάνει κάποιο trade ή αλλιώς "κάλυψη" ώστε να βγει σίγουρα κερδισμένος. 

Δεν σκοπεύω να προτείνω κάποιο νικητή, αν και κάτι έχω στο μυαλό μου... Αλλά θα ασχοληθώ με προκρίσεις - νικητές ομίλων - πρώτους σκόρερ - συνολικά γκολ ομάδας και με πολλές άλλες αγορές. 

Για αρχή λέω να ασχοληθώ με τους πρώτους σκόρερ της διοργάνωσης. Εδώ αξίζει να προσέξουμε ότι ο παίκτης που θα στηρίξουμε θα πρέπει να έχει σχετικά εύκολο όμιλο αλλά και η ομάδα του να προχωρήσει στη διοργάνωση ώστε να έχει περισσότερες ευκαιρίες  για να σκοράρει.

Ο Νέιμαρ της Βραζιλίας είναι η πρώτη μου επιλογή καθώς είναι το αστέρι της διοργανώτριας Βραζιλίας και παίρνει τις περισσότερες προσπάθειες αλλά και πάσες για την επίτευξη τέρματος. 
Άρα Νέιμαρ Βραζιλία- Πρώτος Σκόρερ Διοργάνωσης (11.00 ΒΕΤ365)

Δεύτερη επιλογή μου είναι ο Ντιέγκο Κόστα της Ισπανίας όπου θα αποτελεί την αιχμή του δόρατος της επίθεσης των φούριας ρόχας. Οι Ισπανοί όπως σε κάθε μεγάλη διοργάνωση αναμένεται να φτάσουν αρκετά μακριά και σε συνδυασμό με την επιθετική φιλοσοφία των πρωταθλητών Κόσμου και Ευρώπης το στοίχημα είναι αρκετά πιθανό. Ο Ντιέγκο Κόστα είχε κάποιο τραυματισμό αλλά πλέον έχει μπει για τα καλά στις προπονήσεις της ομάδας του και αναμένεται να είναι " on fire " στα γήπεδα της χώρας του καφέ. 
Άρα Ντιέγκο Κόστα Ισπανία - Πρώτος Σκόρερ Διοργάνωσης (17.00 ΒΕΤ365)

Δεν πιστεύω πως ο πρώτος σκόρερ θα προέρχεται από την Αργεντινή καθώς η επίθεση της έχει μεγάλο πλουραλισμό. Δηλαδή ανάμεσα στους Ντι Μαρία, Μέσι, Αγκουέρο και Ιγκουαιν πιστεύω πως θα μοιραστούν τα τέρματα. Ωστόσο αν έπαιζα κάποιον από Αργεντινή θα προτιμούσα τον  Ιγκουαιν καθώς ο Αγκουέρο προέρχεται από τραυματισμό, ο Μέσι θα μαρκάρεται από όλες τις ομάδες man to man και ο Ντι Μαρία δεν έχει καλή τελική προσπάθεια.

Καλές επιλογές είναι επίσης ο Φρεντ με 21.00 απόδοση , o Λουις Σουάρεζ με 21.00 απόδοση και ο Τόμας Μίλερ με 26.00 απόδοση.

Τώρα στο αγαπημένο μου bet όπου είναι οι προκρίσεις σκοπέυω να κινηθώ τοκογλυφικά και να πάρω ορισμένα φαβορί. 

Βραζιλία - Νικητής ομίλου (1,25)
Αργεντινή - Νικητής ομίλου (1,22)
Γαλλία - Νικητής Ομίλου (1,66)
Κολομβία - Πρόκριση από τον όμιλο (1,25) 

Βέλγιο & Ρωσία - Ομάδες που θα προκριθούν από τον όμιλο - (1,66)

Τα πρώτα τέσσερα αποτελούν τη βασική μου επιλογή. 
Μια ακόμη αγορά που μου έχει τραβήξει την προσοχή είναι αυτή του κορυφαίου σκόρερ της ομάδας του.

Ιγκουαϊν (Αργεντινή) - (4,50)
Εντίν Τζέκο  (Βοσνία - Ερζεγοβίνη) - (2,37)
Σαμουέλ Ετό (Καμερούν) - (4,50)
Ρόμπιν Φαν Πέρσι (Ολλάνδια) - (2,25)
Τσίρο Ιμόμπιλε (Ιταλία) - (6,00)
Άλαν Τζαγκόεφ (Ρωσία)- (10,00)

Ένα ακόμα στοίχημα για ποντάρισμα αποτελεί η αγορά της ομάδας που θα καταφέρει να φτάσει μέχρι και τα προημιτελικά (δεν μας ενδιαφέρει αν αποκλειστεί ή περάσει στην επόμενη φάση απλά να στάση στην φάση των οχτώ)

Γαλλία - (1.90) Αν βγει πρώτη στον όμιλο της σταυρώνει με τον όμιλο της Αργεντινής όπου η δεύτερη λογικά πάντα ομάδα θα είναι μια εκ των Ιράν, Νιγηρία και Βοσνία.

Αγγλία - (2,87) Σταυρώνει με τον όμιλο της εθνικής μας σε περίπτωση που περάσει. Όποτε πάει για δύο θέσεις μιας και είτε παίξει με τον πρώτο είτε με τον δεύτερο του ομίλου μας δύσκολα θα μείνει εκτός...

Πάω στα συνολικά γκολ ομάδας που θα πετύχει στη διοργάνωση και από αυτή την αγορά αρκετό ενδιαφέρον έχουν τα  εξής στοιχήματα... Δεν θα ασχοληθώ με τους "μεγάλους" σε αυτή την αγορά καθώς τα χάντικαπ είναι ιδιαίτερα υψηλά.


Ελλάδα Under 2,5 (1,72)
Ιράν over 1,5 (2.10)
Ρωσία over 4,5 (2.10)

Στην αγορά που αφορά το "Χρυσό Γάντι" δηλαδή τον καλύτερο τερματοφύλακα της διοργάνωσης θα προτιμούσα ένα εκ των Μάνουελ Νόιερ (5,50) ή τον Τίμπο Κουρτουά (10,00) καθώς περιμένω τις ομάδες ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αλλά πρόκειται και για δύο εξαιρετικούς τερματοφύλακες. Ο μικρός σε ηλικία Βέλγος έφτασε μια ανάσα από την κορυφή της Ευρώπης με την Ατλέτικό καθώς έχασε στον τελικό από τη Ρεαλ Μαδρίτης, αλλά κατέκτησε το πρωτάθλημα της χώρας του όντας βασικός σε όλα τα παιχνίδια. Ο Γερμανός Μάνουελ Νόιερ θεωρείται τα τελευταία δύο χρόνια ίσως ο κορυφαίος τερματοφύλακας και με τη σταθερή πορεία που διανύει δεν αποκλίεται να παραμείνει στην κορυφή.

Η ομάδα με το χαμηλότερο σκοράρισμα  θεωρώ πως θα είναι η Κόστα Ρίκα καθώς έχει ίσως το δυσκολότερο έργο από τις "μικρές" καθώς στον όμιλο της θα αντιμετωπίσει τις Αγγλία, Ουρουγουάη και Ιταλία, ομάδες δηλαδή που δέχονται εξαιρετικά δύσκολα κάποιο τέρμα.

Ομάδα με το χαμηλότερο σκοράρισμα στη διοργάνωση - Κόστα Ρίκα (6,00)

Oι όμιλοι:

Υ.Γ. Ο Νικητής που θα επιλέξω εγώ για τη συγκεκριμένη διοργάνωση θα έχει στην 11άδα της τον καλύτερο παίχτη του κόσμου... Φέτος δεν έχει πάρει κάποιο τίτλο και αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ στην καριέρα του.

2 σχόλια:

  1. Για Ελλαδα φιλε γατε με βρισκεις πληρως συμφωνο στο under 2.5. Για την ομαδα που υπονοεις στο τελος και ολοι καταλαβαμε ποια ειναι εχω τις ενστασεις μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O kathe enas exei tin apopsi tou sxetika me to nikiti kai to tonizo stin arxi, ego eipa ti tha paixo ego... Makari na to parei mia apo tis omades pou tha stiriksoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.