Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Τριάδα για φόρτωμα!

Φίλοι και φίλες του gatos365 καλησπέρα σας. Χθες Πέμπτη, ολοκληρώθηκε η 1η εβδομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας και ήδη πολλές εταιρίες έχουν αλλάξει άρδην προσανατολισμό όσον αφορά τις αποδόσεις που ''σπρώχνουν'' προς το στοιχηματικό κοινό. Κατά γενική ομολογία, οι αποδόσεις της 1ης εβδομάδας υπήρξαν απροσδόκητα ελκυστικές (ιδιαίτερα στις επιλογές under/over) ακόμα και στον διαχρονικά ''συντηρητικό'' O.Π.Α.Π., με την ευκαιρία να μην περνά ανεκμετάλλευτη από πολύ κόσμο που τίμησε τις συγκεκριμένες επιλογές. Έχοντας λοιπόν παρακολουθήσει μία εβδομάδα Μουντιάλ, ας προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τα 3 σημερινά παιχνίδια του κουπονιού, που προσφέρουν καλές ευκαιρίες για bet:

Ιταλία- Κόστα Ρίκα

Ματς με ξεκάθαρο φαβορί διεξάγεται στο Ρεσίφε. Οι δύο ομάδες προέρχονται από νικηφόρο ξεκίνημα απέναντι σε Αγγλία και Ουρουγάη και ψάχνουν το αποτέλεσμα εκείνο που θα τους διατηρήσει σε θέση ισχύος για την πρόκριση. Με νίκη, οι πρωταθλητές κόσμου του 2006 εξασφαλίζουν και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση (πλην συγκλονιστικού απροόπτου με συνδιασμό αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική) και για τον λόγο αυτό από νωρίς θα προσπαθήσουν να επιβάλουν τον νόμο τους στο παιχνίδι. Οι Κοσταρικανοί του Τζόελ Κάμπελ, μετά την έκπληξη της 1ης αγωνιστικής απέναντι στην Ουρουγουάη, ψάχνουν ένα ακόμη μεγάλο αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση. Προβλήματα για τις 2 ομάδες δεν υπάρχουν καθότι οι Μπουφόν και Ντε Σίλιο προπονήθηκαν κανονικά για τους Ιταλούς και θα είναι στη διάθεση του τεχνικού τους, Τσέζαρε Πραντέλι.

Πρόταση: 1 (1.57@ bet365)

Ελβετία- Γαλλία

Στο παιχνίδι του Σαλβαδόρ είναι δεδομένο πως εστιάζεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της βραδιάς. Ελβετία και Γαλλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα ματς που πιθανότατα να κρίνει την πρωτιά του ομίλου, με τον ηττημένο να μπλέκει σε περιπέτειες, ειδικά αν προκύψει νικητής στο άλλο παιχνίδι του ομίλου (Ονδούρα- Ισημερινός). Αναμφισβήτητα καλύτερη η Γαλλία, πολύ επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση η Ελβετία με Σακίρι, Μεχμέντι και φυσικά Σεφέροβιτς. Θεωρητικά η ισοπαλία μπορεί και να αποδειχθεί βολικό αποτέλεσμα και για τους 2, δεδομένου πως την τελευταία αγωνιστική έχουν σχετικά εύκολο έργο. Θεωρούμε, ωστόσο, πως η Γαλλία θα μπει για να κερδίσει το παιχνίδι και να τελειώνει από σήμερα με την πρόκριση και την πρωτιά. Προβλήματα δεν υπάρχουν για Ντεσάν και Χίτσφελντ.

Πρόταση: 2 (1.90@ bet365)

Ονδούρα- Ισημερινός

Όχι και το πλέον εμπορικό παιχνίδι διεξάγεται στην Κορίτιμπα. Μετά το αρνητικό ξεκίνημα που πραγματοποίησαν και οι 2 απέναντι σε Γαλλία και Ελβετία, ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα που θα φτιάξει αφενός την ψυχολογία τους και αφετέρου θα διατηρήσει ζωντανές τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης. Το ''Χ'' μάλλον θα είναι καταστροφικό αποτέλεσμα και για τους 2 για αυτό και θεωρούμε πως ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, κάποια από τις δύο ομάδες σίγουρα θα ρισκάρει. Πιο ποιοτική και έμπειρη ομάδα ο Ισημερινός, χωρίς τον τιμωρημένο της σταρ Παλάσιος και τον τραυματία Μπερνάντεζ θα παραταχθεί η Ονδούρα.

Πρόταση: 2 (1.70@ bet365)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.