Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Μένουν Τέπιτς, Περπέρογλου και Τσαρτσαρής.









 Προς παραμονή είναι οι Τέπιτς, Περπέρογλου και Τσατρτσαρής αφού όπως δήλωσαν και οι τρεις είναι διατεθειμένοι να αποδεχτούν την πρόταση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μείωση των αποδοχών τους.


Ο Μιλένκο Τέπιτς μάλιστα δήλωσε σήμερα στα ΜΜΕ της χώρας του ότι δεν έχει πρόβλημα σχετικά με τη μείωση των ετήσιων αποδοχών του μιας και ο ίδιος ο παίχτης θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Τα ίδια περίπου ισχύουν και για τους άλλους δύο, οι οποίοι έχουν καιρό δηλώσει ότι θέλουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Παναθηναϊκό. Ο Τσαρτσαρής είναι αρκετά χρόνια στην ομάδα και σίγουρα αναμενόταν αυτή του η απόφασή. Ο Στράτος Περπέρογλου επίσης θέλει να παραμείνει στο τριφύλλι αφού σε αυτή την ομάδα ανδρώθηκε και κατέκτησε πολλούς τίτλους και σίγουρα θέλει να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Βέβαια έχουν αλλάξει πολλά μετά τη φυγή των Νίκολας και Φώτση αφού  δεν θα πραγματοποιηθεί η μείωση που αρχικά προβλεπόταν αλλά πολύ μικρότερη. Έτσι η ΚΑΕ αποφάσισε να κρατήσει τους συγκεκριμένους παίχτες μιας και αν έφευγαν η αποδυνάμωση θα ήταν μεγάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.