Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Έτοιμη η νέα front line του Ολυμπιακού ;

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Ανδρέα Γλυνιαδάκη στον Ολυμπιακό και την επίσης διαφαινόμενη μεταγραφή του Λάζαρου Παπαδόπουλου στην ομάδα του Πειραιά, βλέπουμε ότι σιγά-σιγά το παζλ της front line του Ολυμπιακού αρχίζει να συμπληρώνεται. Σίγουρα θα αποκτηθεί ακόμη ένα 5άρι και μάλλον αυτός προβλέπεται να είναι ο Καρλ Χάινς.


Πολλά δημοσιεύματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό κάνουν λόγο για συμφωνία του Αμερικάνου σέντερ και του Ολυμπιακού και από μέρα σε μέρα αναμένεται να γίνει και η επίσημη πρόταση στον πρώην παίχτη της Μπάμπεργκ. Ο Αμερικάνος σέντερ δεν ιδιαίτερα ψηλός (1.98μ.) αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει σε τίποτα να παίζει ως σέντερ μιας και είναι ιδιαίτερα προικισμένος με άλλα φυσικά προσόντα. Μπορεί να μαρκάρει οποιονδήποτε αντίπαλο, δεν ποστάρεται εύκολα και είναι αρκετά αλτικός. Βέβαια όλα αυτές οι αρετές του ευθύνονται στο γεγονός ότι είναι πάρα πολύ γυμνασμένος και έχει αρκετά καλή σωματοδομή.



Τους Παπαδόπουλο και Γλυνιαδάκη λίγο πολύ τους ξέρουμε. Ο Κρητικός σέντερ δεν μπορεί να θεωρηθεί φόβητρο για τις αντίπαλες άμυνες, αλλά για τα χρήματα που θα παίρνει τη νέα χρονιά (180.000 ευρώ) σίγουρα είναι μια καλή λύση. Ο ''Λάζος'' απ΄ την άλλη μεριά είναι καλός επιθετικά αλλά... αργός και δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό τη νέα χρονιά μιας και δεν έχει συνηθίσει να παίζει σε ομάδες με μεγάλο κίνητρο.

Βλέπουμε ότι η διαφαινόμενη front line του Ολυμπιακού δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση τις προηγούμενες. Πριν δύο χρόνια ο Ολυμπιακός είχε την καλύτερη στην Ευρώπη με Μπουρούση, Σχορτσιανίτη, Βούισιτς και Γλυνιαδάκη.  Πέρυσι είχε επίσης μια αρκετά καλή με Νεστέροβιτς, Μπουρούση και Γλυνιαδάκη αλλά φέτος -δυστυχώς- θα έχει μια μέτρια 3άδα ψηλών αφού η οικονομική κρίση επηρέασε και την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Εδώ ταιριάζει μια παροιμία που λέγανε οι παλιοί '' έχει ο καιρός γυρίσματα...''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.