Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Φουλ για Ντέιβις ο ''Εξάστερος''!

Τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Στέφαν Λάσμε στη δύναμη πυρός κάτω από τα καλάθια ψάχνουν οι πράσινοι και σύμφωνα με πληροφορίες όλο το βάρος των προσπαθειών τις τελευταίες ώρες έχει πέσει στον σέντερ της Χίμκι, Πολ Ντέιβις. Ο Αμερικανός δεσμεύεται με έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με τη ρώσικη ομάδα, ωστόσο, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν τον παίκτη σε άλλες πολιτείες.

Εκτός των νταμπλούχων Ελλάδος, και ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός φέρεται να ενδιαφέρεται για τον σέντερ της Χίμκι, που φέτος ξεχώρισε με την παρουσία του στην Ευρωλίγκα, έχοντας 13.5 πόντους, 5.5 ριμπάουντς και 1 μπλοκ κατά μέσο όρο ανά αγώνα. Η μεταγραφή του Ντάνστον, ωστόσο, στους ερυθρολεύκους ίσως καθιστά τον Παναθηναϊκό σημαντικότερο διεκδικητή του παίκτη στην παρούσα φάση, χωρίς να σημαίνει πως το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού έχει ατονήσει. Γεγονός είναι, πάντως, πως μετά τις ανανεώσεις Λάσμε και Διαμαντίδη και την απόκτηση Φώτση τα μεταγραφικά του ''τριφυλλιού'' όσον αφορά την ενίσχυση της φροντλάιν είχαν ''κολλήσει'' και η παραμονή Σπανούλη στον Ολυμπιακό, σε συνδυασμό με την μεταγραφή Ντάνστον, φαίνεται πως θορύβησαν τους ανθρώπους της ομάδας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του gatos365 οι πράσινοι έχουν μεριμνήσει ώστε περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ από τον προϋπολογισμό της ερχόμενης περιόδου να διατεθεί για την απόκτηση σέντερ πρώτης γραμμής. Το αν ο παίκτης αυτός θα είναι ο Πολ Ντέιβις είναι κάτι που μόνον ο χρόνος θα δείξει, σε κάθε περίπτωση εξέλιξης, θετική ή αρνητική. Γεγονός είναι, ωστόσο, πως ο Αμερικάνος σέντερ αρέσει και οι ιθύνοντες του σχεδιασμού του Παναθηναϊκού αναμένεται να τρέξουν το ζήτημα τις επόμενες μέρες. Να υπενθυμίσουμε, τέλος, πως για την απελευθέρωση του παίκτη η Χίμκι αναμένεται να ζητήσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για buy out που υπερβαίνει τις 600.000 ευρώ, ποσό που δύσκολα πάντως θα διαθέσει ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του ελκυστικού σέντερ...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.