Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Πολλές οι ''σειρήνες'' για Τοπούζη.


Τα φοβερά και τρομερά πράγματα που κάνει ο Πέτρος Τοπούζης στη ''Football League 2'' δεν περνούν απαρατήρητα, και ήδη αρκετοί σύλλογοι της Super League αλλά και του εξωτερικού έχουν βάλει στο ''μάτι'' τον Έλληνα άσσο.
Ο νεαρός στράικερ έχει πετύχει ήδη 7 γκολ σε 10 παρουσίες του με τη φανέλα της Πεύκης δικαιώνοντας απόλυτα τους ανθρώπους της διοίκησης για την επιλογή του. Και σήμερα ο Πέτρος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα των βορείων προαστίων. Ήταν αυτός που έβγαλε τα κάστανα απ τη φωτιά για ακόμα ένα παιχνίδι, σημειώνοντας δυο τέρματα στον ιστορικό και πρωτοπόρο Ιωνικό. Μάλιστα! το δεύτερο τέρμα που σημείωσε ο Κατερινιώτης άσσος θα το ζήλευαν, αν μου επιτρέπεται, και παίχτες υψηλού επιπέδου. 

Πρόκειται για σέντερ φορ με τρομερά σωματικά προσόντα, 1.89 ύψος με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση που μπορεί να βάλει γκολ με όλους τους πιθανούς τρόπους. Ένας παίχτης εργάτης που πρώτα νοιάζεται για το καλό της ομάδας του. Το ταλέντο του αστείρευτο, οι μνηστήρες πολλοί, εκείνος προσγειωμένος, κλείνει τα αυτιά του και κοιτάει το τώρα. Σήμερα πολλοί ήταν οι σκάουτερ που σημείωσαν το όνομα του στο μπλοκάκι τους, ένας εξ' αυτόν από ομάδα του εξωτερικού, που έπαιξε στο ''Europa League ''. Απ' αυτό προκύπτει, ότι η Γ' εθνική κατηγορία έχει παίχτες αξίας που μπορούν να σταθούν σε υψηλότερο επίπεδο. Ο νεαρός άσσος σίγουρα είναι περαστικός απ' την εν λόγο κατηγορία, και το ερχόμενο καλοκαίρι θα πρόκειται για μια φοβερή ''hot prospect'' περίπτωση που θα ακουστεί για πολλές ομάδες. Ήδη ενδιαφέρον για τον παίχτη έχει δείξει μεγάλη ομάδα της Αθήνας που θα ανέβει στη ''Football League''. Μπορεί το αύριο να είναι αβέβαιο, μα το σίγουρο είναι ότι η περίπτωση Τοπούζη θα μας απασχολήσει για το εγγύς μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.