Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Πήρε το πρωτάθλημα, παίρνει και Λάνγκφορντ;


Με την ψυχολογία στα ύψη φαίνεται να μπαίνει ο Εξάστερος στην μεταγραφική περίοδο, ύστερα από την κατάκτηση του 34 πρωταθλήματος χθες στο Ο.Α.Κ.Α. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του gatos365 οι πράσινοι βρίσκονται εδώ και καιρό σε συζητήσεις με τον πρώτο σκόρερ της Ευρωλίγκα για την σεζόν που ολοκληρώθηκε, Κιθ Λάνγκφορντ, και δεν αποκλείεται εντός των επομένων ημερών να έχουμε ουσιαστικές εξελίξεις.

Ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με την Αρμάνι Μιλάνο και φήμες τον ήθελαν να βρίσκεται κοντά σε συλλόγους από την Τουρκία και την Ισπανία. Οι 17.5 πόντοι που σημείωνε κατά μέσο όρο εφέτος όπως και το εξαιρετικό του index rating δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασυγκίνητους και τους αιωνίους, που τα τελευταία 24ωρα φέρονται να εξέταζαν την περίπτωση του. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως ιδιαίτερα το ''τριφύλλι'' πόνεσε πολύ στο μακρινό σουτ την φετινή χρονιά στην Ευρωλίγκα και ο Λάνγκφορντ μπορεί κάλλιστα να αποδειχθεί το ''πιστόλι'' που τόσο πολύ έλειψε στα κρίσιμα.  Για τον λόγο αυτό οι πράσινοι δείχνουν να έχουν προχωρήσει περισσότερο την υπόθεση και με ένα συμβόλαιο το ύψος του οποίου θα ανέρχεται σε 7ψηφιο νούμερο παίζουν πιο δυνατά για την απόκτηση του στην παρούσα φάση.

Ο Λάνγκφορντ ολοκληρώνει την περίοδο αυτή τις υποχρεώσεις του με την Αρμάνι Μιλάνο για την ιταλική λίγκα και όπως έχει ήδη γίνει γνωστό δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε συλλόγους όπως Μακάμπι και Χίμκι, ενώ η μπασκετική του ηλικία φαντάζει ιδανική για την ομάδα προσωπικοτήτων και ποιότητας που θέλει να δημιουργήσει το αφεντικό των πρασίνων. Σαφέστατα και τίποτα δεν θεωρείται ''τελειωμένο'' καθώς ο Λάνγκφορντ έχει ήδη δεχθεί κρούσεις από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους και δεν αποκλείεται κάποια νέα πρόταση που θα μεταβάλλει τους συσχετισμούς. Ίδωμεν, λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.